tiistai 25. joulukuuta 2018

VIIMEISELLÄ TUOMIOLLA




En usko enää oikeusvaltioihin, koska ne usein perustuvat todistusaineistoihin, jotka ovat enemmän mielen tuotetta, kuin sitä mitä oikeasti tapahtuu. En myöskään usko Jeesuksen viimeiseen tuomioon, en anteeksiantoon, enkä oikeudenmukaisuuteen. Kukaan ei pelasta ihmistä, kun valheet ja kansantuomioistuimet tuottavat uhreja. Mielivalta kukoistaa, ja mielenterveysongelmat lisääntyvät.

Uskomusten sijalle on kehitettävä kunnioituksen kulttuuri, jossa kunniaa ei saada toisten kautta, ei aseman, eikä sukupuolen mukaan, se on lähtökohta vilpittömyydelle. Tiedän, että tämä koko ajatus on epärealistinen ja utopistinen, mutta on syytä muistaa, että sitä on kokeiltu, Englanti jopa vannoo sen nimeen.

Seksuaalirikokset on perustavanlaatuinen rikos, jota käytetään vallan välineenä oppien, mielivallan, kansanvallan, demokratian, kaupallisuuden jne. sitomiseen systeemeissä. Freud perusti koko ideologiansa seksuaalilähtöisyyteen ihmisen kehittymisessä, joten tiedekään ei ole siitä vapaa. Ikävä sanoa, että koko seksuaalisuuden kuva näyttäytyy minulle tunkeutumisen kuvana.

Kansallissosialismissa rotuhygienialla etsittiin sopivia ihmisiä elämän oikeuteen. Epäsopivia karsittiin ehkäisemällä heidän lisääntymismahdollisuuksiaan. Suomessa ja muissa Pohjoismaissa toteutettiin pakkosterilisaatioita tuhansille ”vähä-älyisille” naisille. Klaus Härö on tehnyt tästä elokuvan, ”Uusi ihminen”. Kun nämä opit sovellettiin kansan keskuuteen, uhreja syntyi paljon. Alkoi varsinainen seksuaalirikosten sarja, jonka tukijana oli valtio. Meetoo ilmentää vain pintaa siitä, mitä naiset saivat kokea rotuhygienian aikoihin.

Pakkosterilisaatiossa nainen luokiteltiin arvottomaksi, ja miehet kohtelivat häntä ala-arvoisesti. Naisen asioihin puututtiin räikeästi tuomiten ja huoritellen, ja syntyi puuttumisen kulttuuri, toisen elämään tunkeutumisen kulttuuri. Ylimieliset tai ylempään säätyyn itsensä luokittelevat puuttuivat naisten elämään, josta sai osansa koko perhe. Puuttuminen jatkui kaikissa muissakin asioissa sukupolvien ketjuissa. Puuttumisesta tuli tapa, jossa heikoin uhrattiin moraalin nimissä. Puuttuminen siirtyi paikasta toiseen, perheestä toiseen, yksilöstä toiseen. Kansantuomioistuin tuomitsi syylliseksi nimetyn, jossa rikosta oli tehnyt koko yhteisö.

Ei näistä rikoksista pelasta Jeesus, ei Jumala eikä mikään tuomioistuin. Kansaa on kasvatettava ja opetettava niin, että mielivalta ei pääse kukoistamaan. Kunnioitus ei ole siihen huonoin vaihtoehto. Se voi olla parempi kuin Freudin seksuaalisuus.

Raija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti